MARISOL MAJORAN 50ML

230 ден

Препорачано:
– за проблеми со синусите
– при настинка, кивање од алергиско потекло, вирусни инфекции
– луѓе со непроодни горни дишни патишта
– во сува и иритирачка слузница чијашто нормална физиолошка функција е нарушена
– по употреба на вдишени кортикостероиди
– за дневна хигиена на носот
– превентивни за лица кои се склони кон сушење на слузницата на дишните патишта додека патуваат или престојуваат во простории за централно греење и климатизација

Нема на лагер

mk_MK