MARISOL ISOTONIC 100ML

ден

Кога да се користи Marisol isotonic спреј?

за секојдневна хигиена на носот
кај лица со непроодни дишни патишта, вирусни настинки и кивавици со алергиско потекло
кај сува и надразнета слузокожа, чија нормална физиолошка функција е пореметена
кај лица кои имаат тенденција кон сушење на слузокожата на дишните патишта, особено во текот на патувања или престој во простории со централно греење и клима уреди
непосредно пред да се употребат капки за нос, со цел да се испере носната шуплина и да се овозможи подобар контакт на лекот со носната слузокожа

Нема на лагер

mk_MK