MARISOL ECTOIN 50ML

430 ден

Кога се користи Marisol ectoin спреј?

за секојдневна хигиена на носот, посебно во сезона на алергии, но и превентивно
кај зголемена изложеност на организмот на различни алергени како што се полен и прашина
кај сува и надразнета слузокожа кај која е отежната нормална физиолошка функција
кај вирусни настинки и кивавица од алергиско потекло
за време на патувања и престој во простории со централно греење и клима уреди
непосредно пред употреба на капки за нос, за да се испере носната шуплина и да се овозможи подобар контакт на лекот со носната слузокожа
во комбинација со стандардна антиалергиска терапија

11 на лагер

SKU: ESSN-30 Ктегорија:
mk_MK