DIETPHARM Magnezium Noć капсули x 20

420 ден

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА
За да се намали времето потребно за заспивање:
Возрасните треба да земаат 2 капсули во вечерните часови непосредно пред спиење.
За да се ублажи субјективното чувство поврзано со менување на временските зони за време на патувањето (jet-lag): Возрасните треба да земат 1 до
2 капсули пред спиење првиот ден од патувањето и следните неколку дена по пристигнувањето на дестинацијата.

1 на лагер

mk_MK