Hyalurovit 30 Tablets

1,460 ден

Возрасни и деца над 14 години по една до две таблети на ден.

Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 на лагер

SKU: HAID-28 Ктегорија:
mk_MK