Hair-vit®

1,038 ден

Возрасни и деца над 16 години, една капсула на ден со појадок. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалификувано лице.

2 на лагер

SKU: HAID-26 Ктегорија:
mk_MK