GAVEZ ГЕЛ 100ml

295 ден

Се препорачува:

Кај шинување и исчашување на зглобовите
Ревматски деформитети на зглобовите на рацете и нозете
По фрактури на коските
Кај исеченици, модринки и каснување од инсекти

4 на лагер

SKU: ESSN-18 Ктегорија:
mk_MK