EXPULMO ZMAJAC сируп со јаглика и тимјан

225 ден

Змајац сирупот содржи екстракт од корен од јаглика, кој помага во излачувањето на секретот од горните дишни патишта и негово полесно исфрлање.

6 на лагер

SKU: ESSN-16 Ктегорија:
mk_MK