Dr.Niedermaier Regulatpro Metabolic 350 ml

Започнете го и завршете г оденот с опо 10 ml Регулатпро Био(од мерна чашка). Земете го не разреден и држете ја содржината некоев реме во устата пред голтање. Доколку имате чувствителен желудник, разредете ја содржината во чаша вода. Протресете пред употреба!
Природен производ без бои и конзерванси, алкохол, шеќер,глутен и млеко.Погоден за вегани.

SKU: VDR-1 Ктегорија:
mk_MK