Dr.Niedermaier Regulatpro Hyaluron

Започнете го денот со дневнa доза од 20ml (= на едно шишенце), проследено со мала чаша вода. Во случај да имате чувствителен желудник може да го растворите Регулатпро® Хијалурон директно во вода. Се препорачува Регулатпро® Хијалурон да се зема континуирано во тек на 6-8 недели.

SKU: VDR-3 Ктегорија:
mk_MK