CIRKULOTOK CREME ГЕЛ

299 ден

Се препорачува:

За лица со слаба периферна циркулација
Кај отечени нозе и стапала
За лица кои имаат проблем со грчеви во мускулите (на пр. мускулни грчеви во текот на ноќта)
Кај ослабена периферна циркулација која се јавува како последица на дијабетес
Кај проширени вени
Превентивно за лица кои слабо се движат или долго седат
Кај спортските повреди
Превентивно за лица кои професионално или рекреативно спортуваат, со цел да се загреат мускулите пред тренинг
Кај многу сува кожа која се првути

Нема на лагер

SKU: ESSN-11 Ктегорија:
mk_MK