RILASTIL MD AK REPAIR 100+

1,506 ден

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Се нанесува два пати дневно, наутро и навечер. Доколку сте изложени директно на сонце се препорачува нанесување на секои два часа.
Се препорачува употреба во случаи на претходна историја на немеланомски карциниом на кожа и фамилијарна историја на карцином на кожа.

2 на лагер

SKU: SLVS-24 Ктегорија: Ознаки: ,
mk_MK