CAPILARTE shampoo treatment stimulating hair growth, 300ml

850 ден

Шампон CAPILARTE – третман за раст и стимулацијата на раст на косата, се препорачува за лица кои страдаат од прекумерно опаѓање на косата од разни етиологии, вклучувајќи и губење на косата, предизвикано од генетски или хормонални причини. Наменет е и за луѓето кои, заради привремено земање лекови, стрес или општа слабост страдаат од привремено или трајно опаѓање на косата и видливо слабеење на косата.

1 на лагер

SKU: DRMD-52 Ктегорија:
mk_MK