TOLERANS soothing moisturizing day cream, 55gr

620 ден

Ја смирува иритираната и зацрвенета кожа, притоа ефикасно ја минимизирајќи ја хиперсензитивноста – производот содржи Neutrazen, активен агенс со повеќекратен ефект, кој веднаш ја смирува кожата и ја намалува нејзината чувствителност, како на внатрешните и на надворешните надразнувачи

Нема на лагер

SKU: DRMD-51 Ктегорија:
mk_MK