CAPILARTE normalising shampoo for greasy hair with a tendency to fall out, 300ml

630 ден

CAPILARTE Шампонот за нормализирање на мрсна коса со тенденција дана опаѓање, исто така се препорачува и за себореичен дерматитис. Ефективно ја чисти, регулира и смирува активноста на лојните жлезди и видливо го намалува ефектот на мрсна коса.

Нема на лагер

SKU: DRMD-56 Ктегорија:
mk_MK