Beta Glucan Complex

1,300 ден

Возрасни и деца над 16 години по една капсула дневно на празен стомак. По потреба дозата може да се зголеми на две капсули. Да не се пречекорува препорачаната дневна доза освен доколку тоа не е препорачано од соодветно квалификувано лице.

3 на лагер

mk_MK