Allergforte 60 Tablets

1,050 ден

Пациенти кои патат од сезонски и целогодишни алергии со кожна или респираторна манифестација , како и алергиски манифестации на очи;
Пациенти кои сакаат здрав имун систем.

2 на лагер

mk_MK