ATROTONE

1,391 ден

Возрасни и деца над 14 годишна возраст, 1-2 таблети дневно со главниот оброк. Не ги пречекорувајте препорачаните дневни дози освен ако за тоа не ве советува соодветно квалификувано лице.
Лицата со дијабет треба да побараат совет од квалификувано медицинско лице пред употреба на овој додаток на исхраната.
Не го земајте овој препарат ако сте алергични на школки.
Додатоците на исхраната не треба да се користат како замена за разновидна исхрана.

1 на лагер

SKU: HAID-5 Ктегорија:
mk_MK