Angio Nano VIT A Strenghtening and nourishing day cream SPF 20 + IR, 40g

Зајакнувачки и потхранувачки крем со SPF 20 + IR; обезбедува интензивна регенерација и заштита, ја зајакнува чувствителната кожа склона на розацеа со тенденција кон хиперактивност, пајачни вени и еритема.

SKU: DRMD-67 Ктегорија:
mk_MK