ESI Aloe Vera 500 мл сок со вкус на боровинки

530 ден

УПОТРЕБА: 1 мерица од 25мл, 3 пати на ден, таков каков што е или разреден во вода.
ПАКУВАЊЕ: 500мл во шише.

Нема на лагер

mk_MK