Цитросепт ®Oрганик – Екстракт од грејпфрут 20 мл, 50 мл

15 капки растворени во 200 мл вода, три пати на ден(препорачана дневна доза)
Не е препорачливо да се надминува дневната доза.
Додатокот на исхрана не може да биде замена за разнообразна исхрана
Разнообразната и комплетна исхрана и здравиот начин на животсе важни.

SKU: VDR-2 Ктегорија:
mk_MK