KRKA ХЕРБИОН ТЕГАВЕЦ сируп, 150 ml

235 ден

Возрасни и деца над 14 години: 2 полни дозирни лажички 3 до 5 пати на ден.
Деца на возраст од 7 до 14 години: 1 до 2 полни дозирни лажички 3 пати на ден.
Деца на возраст од 4 до 7 години: 1 полнa дозирнa лажичкa 3 пати на ден.
Деца помали од 4 години: не се препорачува.

5 на лагер

SKU: KRKA-15 Ктегорија:
mk_MK