Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

БИЛОБИЛ ИНТЕНС капсула, 120 mg х 60 капсули

835.00 ден
SKU: KRKA-23
SKU: KRKA-25

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

БИЛОБИЛ ИНТЕНС капсула, 120 mg х 20 капсули

329.00 ден
SKU: KRKA-22

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

ФЛЕБАВЕН таблета, 1000 mg x 30 таблети

735.00 ден
SKU: KRKA-18

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

ФЛЕБАВЕН таблета, 500 mg x 30 таблети

470.00 ден
SKU: KRKA-17

Алергии, имунитет, пробиотици

КАМАГЕЛ гел, 40 g

180.00 ден
SKU: KRKA-11

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

БИЛОБИЛ ФОРТЕ капсула, 80 mg х 20 капсули

256.00 ден
SKU: KRKA-10

Метаболизам, енергија, детокс, циркулација, гастроинтестинален тракт

НОЛПАЗА КОНТРОЛ таблета, 20 mg х 7 таблети

102.00 ден
SKU: KRKA-7

Витамини, минерали, антиоскиданси

Пиковит сируп, 150 мл

183.00 ден
SKU: KRKA-6

Витамини, минерали, антиоскиданси

Пиковит форте

205.00 ден
SKU: KRKA-5
mk_MKМакедонски јазик
en_USEnglish mk_MKМакедонски јазик