KRKA ХЕРБИОН БРШЛЕН сируп, 150 ml

220 ден

Возрасни и деца над 12 години: 5ml до 7.5 ml од сирупот 2 пати на ден.
Деца на возраст од 6 до 12 години: 5 ml од сирупот 2 пати на ден.
Деца на возраст од 2 до 5 години: 2.5 ml од сирупот 2 пати на ден.
Деца помали од 2 години: не се препорачува.
Сирупот треба да се зема наутро и напладне.

9 на лагер

mk_MK