KRKA СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ спреј, 1,5mg / 5mg

225 ден

Деца прод 6 години не смеат да користат. Притиснете го спрејот еднаш до двапати. Ова може да го повторувате на секои 2, 3, 5 пати на ден.

5 на лагер

SKU: KRKA-1 Ктегорија:
mk_MK