KRKA СЕПТАНАЗАЛ спреј за нос за возрасни, 10ml

230 ден

Препорачана доза за возрасни е едно прскање во секоја носница до 3 пати дневно, по потреба. Дозата зависи од индивидуалната осетливост и клиничка ефикасност. Се препорачува употреба повеќе од 7 дена.

32 на лагер

SKU: KRKA-4 Ктегорија:
mk_MK