KRKA Пиковит сируп, 150 мл

250 ден

Сирупот се дава по оброк со помош на одмерната лажичката или помешан со чај, џус(сок) или пасирано овошје. Во случај на намален апетит, детето треба да го зема сирупот 1 месец, додека при други состојби треба да се зема повремено, по потреба.

2 на лагер

mk_MK