KRKA НОЛПАЗА КОНТРОЛ 20 mg х 7 таблети

102 ден

Земајте една таблета дневно. Немојте да ја надминувате препорачаната доза од 20 мг пантопразол дневно. Овој лек треба да го земате барем 2-3 последователни дена.

1 на лагер

mk_MK