KRKA НАЛГЕСИН С таблета, 275 mg х 10

117 ден

Вообичаена доза е една таблета на секои 8 до 12 часа (максимум 3 таблети на ден) се додека се присутни знаците на заболувањето. Кај деца од 2 до 12 години не се препорачува и не е погодна за самолекување. Не треба да се употребува кај деца до 2 годишна возраст.

8 на лагер

mk_MK