KRKA МАГНЕЗИУМ 300 гранули за перорален раствор 7,1 g x 20 ќесички и 7,1 g x 50 ќесички

22 ден

Возрасни и деца над 14 години: 1 ќесичка на ден. Оние кои се многу активни може да ја зголемат дозата до 2 ќесички на ден. Испразнете ја соржината на ќесичката во чаша и додајте најмалку 150 мл вода. Напитокот е подготвен за употреба.

Нема на лагер

mk_MK