KRKA ДАЛЕРОН таблети таблета, 500 mg х 10 таблети

21 ден

Не треба да се дава на деца до 6 годишна возраст. Кај возрасни и деца над 12 години препорачани се 1 до 2 таблети, а за деца 6-12 години 1/2 до 1 таблета. Дозата може да се повтори 4 пати во рекот на денот. Голтнете ја таблетата со малку течност. Не треба да ја надминете препорачаната дневна доза.

48 на лагер

SKU: KRKA-20 Ктегорија:
mk_MK