KRKA ДАЛЕРОН сируп сируп, 100 ml

180 ден

За попрецизно дозирањ, заедно со лекот имате и шприц за персонална употреба. Измерете ја потребната количина со шприцот и испразнете ја во устата на детето. Можете и во лажичка и потоа да му го дадете на детето. Пред употреба, добро протресете го шишето. По употреба, добро затворете го. Измијте го шприцот со вода, по употребата.

10 на лагер

SKU: KRKA-19 Ктегорија:
mk_MK