KRKA ДАЛЕРОН КОЛД 3 таблета, 12 таблети

120 ден

Препорачана доза за возрасни и деца над 12 години се 2 таблети. Можете да ја повторите оваа доза најмногу 4 пати на ден. Деца до 12 години не смеат да го земаат овој лек.

7 на лагер

SKU: KRKA-21 Ктегорија:
mk_MK