KRKA Б-КОМПЛЕКС дражеа, 30 дражеи

115 ден

Вообичаено дозирање: возрасни 1 до 2 обложени раблети, 2 до 3 пати на ден. Деца од 5 до 14 години 1 таблета на ден. Голтнете ја таблетата цела со течност.

15 на лагер

mk_MK