KRKA БИЛОБИЛ ФОРТЕ капсула, 80 mg х 20 капсули

256 ден

Капсулите треба да се проголтаат со малку течност. Овој лек може да се зема независно од оброците. Првите знаци на подобрување вообичаено се забележуваат по еден месец. Се препорачува да се земаат најмалку три месеци.

4 на лагер

mk_MK