MEDIS WAYA D3 капки

483 ден

• Упатство за употреба:
• Производот има природен талог, затоа пред секоја употреба добро протресете го шишенцето. По протресувањето, производот станува природно – заматен. Производот е без мирис и без вкус.
• Капките WAYA® D3 употребувајте ги најмалку две седмици.
• Адекватни се за долготрајна примена.
• Најдобро e капките поединечно дa се земаат со лажичка.
Дозирање
• Новороденчиња, доенчиња и деца до 2. години: по 7 капки на ден.
• Деца над две години: 10 капки на ден.

8 на лагер

mk_MK