Pharmamed Vomipil 15 таблети

280 ден

При мачнина, повраќање и вртоглавица: возрасни и деца постари од 12 год земаат 1 таблета на ден. Деца од 6-12 год земаат 1/2 таблета. Кај болести при движење: Возрасни и деца постари од 6 год земаат 1 таблета половина час пред патување. Најмногу е дозволено да се земаат 7 таблети на ден.

Нема на лагер

mk_MK