Seхovit Forte

1,230 ден

Лица над 16 годишна возраст, по една таблета дневно. Да не се надминува препорачаната дневна доза освен ако за тоа не ве советувало соодветно квалификувано лице.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Ве молиме побарајте професионален совет пред да го земете овој додаток, ако сте на било какви лекови.

2 на лагер

SKU: HAID-56 Ктегорија:
mk_MK