SALVI PANTEN ОРИБЛЕТИ

220 ден

Придонесува:

За ублажување на тегоби на надразнета слузница на устата и грлото
За одржување на регенеративниот процес на слузокожа на устата и грлото
За здрави непца и гингиви
Во спречувањето на појавата на непријатен здив во устата

26 на лагер

mk_MK