PROPOLLETE STRONG ПАСТИЛИТЕ

166 ден

Се препорачуваат:

за болка во грлото и кашлица
за инфекции и иритација на слузокожата на устата и грлото
со цел за неутрализација на непријатниот здив

Нема на лагер

mk_MK