ESI Propolaid Non-Alcoholic Extract

240 ден

Како да се користи:
Деца од 4 до 12 години: 10-15 капки двапати на ден.
Деца на возраст над 12 години и возрасни: 20-30 капки два пати на ден, разредени во малку вода.

1 на лагер

mk_MK