ProBeta Glukan PharmaS кесички x 30бр

1,230 ден

Содржината од една кесичка да се истури во 250 мл вода и да се

промеша.Свежо подготвениот напиток да се испие ½ час пред оброк

(најдобро пред појадок) на празен желудник еднаш на ден.

ПроБета Глукан 1275 мг. доаѓа во месечно пакување од 30 кесички.

Нема на лагер

SKU: PHRMS-3 Ктегорија: Ознака:
mk_MK