PAVLE БАЛЗАМ ЗА ПОЛЕСНО ДИШЕЊЕ

310 ден

Павле помага при:

Првите знаци на настинка
Отежнато дишење, затнат нос и искашлување
Болки во мускулите кои се јавуваат како последица на сезонски грип

4 на лагер

mk_MK