Osteoflex Plus 30 Tablets

1,372 ден

Возрасни и деца над 14 годишна возраст, 1 таблетa дневно со главниот оброк. Не ги пречекорувајте препорачаните дневни дози освен ако за тоа не ве советува соодветно квалификувано лице.

1 на лагер

SKU: HAID-46 Ктегорија:
mk_MK