OralBiotic 60 таблети

1,410 ден

Препорака за употреба: Возрасни: земете 1 таблета 1-4 пати дневно. Деца (над 2 год.): земете 1 таблета 1-5 пати дневно. Дозволете и на таблетата да се раствори бавно и комплетно во устата. За деца под 2 год., советувајте се со лекар. Бидејќи некои антибиотици може да ја деактивираат S. salivarius, земете го најмалку 2 часа пред или после земањето антибиотици.

Нема на лагер

mk_MK