Omegazon 30 Capsules

1,145 ден

За возрасни и деца над 14 години, една до три капсули на ден. Да не се надминува препорача­на­та дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице.

1 на лагер

mk_MK