Normia baby капки 8ml

400 ден

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ: Капките за бебиња Normia® се со врвна чистота,содржат специјално избрани соеви на пробикултури Lactobacillus rhamnosus, LGG® и Bifidobacterium, BB-12®.

  • Капките се лишени од сите непотребни адитиви, па затоа не содржат глутен, лактоза, млечни протеини, како и други потенцијални алергени.
  • LGG® и BB-12® се едни од најдобрите истражувани соеви за употреба кај доенчиња, деца и бремени жени, па затоа капките за бебиња Normia® се наменети за употреба кај деца од првиот ден на животот, бремени жени, доилки и возрасни.
  • Дигестивниот систем игра незаменлива улога во функционирањето на целиот организам, а клетките на цревната лигавица имаат значителен потенцијал за одбрана. Неопходен фактор во дигестивниот систем е цревната микрофлора, која се состои од околу 500 различни видови бактерии.

4 на лагер

mk_MK