NARODNI MELEM ЗА ИЗГОРЕНИЦИ

305 ден

Се препорачува:

Пред и по сончање, како заштита од појава на изгореници
Кај изгореници предизвикани од сонце
Кај суви и влажни изгореници (водена пареа, масла…)
Кај изгореници предизвикани со дејство на некои хемиски агенси
Кај мали рани, исеченици, плускавци и волчји очи

Нема на лагер

mk_MK