MSM 1000 mg / 120 капсули

1,260 ден

Препорака за употреба: Земете 2 капсули 1 до 2 пати дневно, со храна. Ако се појават гасови, намалете ја дозата.

1 на лагер

SKU: TRMX-22 Ктегорија:
mk_MK