Methyl B-12 1000 mcg / 100 пастили

1,050 ден

Препорака за употреба: Земете 1 пастила 1 до 2 пати дневно. Изџвакајте ја таблетата или држете ја во уста додека не се раствори и голтнете.

2 на лагер

mk_MK